Pagina afdrukken

Grietje Verkleij

Grietje Verkleij, MfN Registermediator

Mijn naam is Grietje Verkleij en woon in het prachtige land van Maas en Waal. Als mediator ben ik gespecialiseerd in Grietje Verkleijhet begeleiden van een (echt)scheiding. Daarnaast ben ik MfN Registermediator met de accreditatie Family Mediation en Mediation in de Gezondheidszorg.

Als mediator begeleid ik mensen tijdens het gehele scheidingsproces. Mijn doel is om dit proces zo rustig en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen.

Werkervaring

Al meer dan 20 jaar werk ik met mensen, gezinnen en andere betrokkenen die een levens veranderende periode doormaken. Vanuit de jeugdzorg ben ik doorgestroomd naar het (medisch) Maatschappelijk werk. Inmiddels werk ik al enige jaren als mediator vanuit mijn eigen praktijk, Verkleij Mediation. Naast mijn werk als scheidingsmediator ben ik ouder & kind mediator, Familymediator en begeleid ik mediations in de Gezondheidszorg.

Onderlinge communicatie

Mijn focus ligt op de onderlinge communicatie. Deze staat vaak onder druk tijdens een scheidingsproces. Er zijn wisselende emoties, veel zorgen op het gebied van ouderschap – financiën – wonen. Hierdoor is het lastig om de zaken goed te overzien. Terwijl juist nu overzicht nodig is om alles goed te kunnen regelen. Als mediator zorg ik ervoor dat er begrip ontstaat tussen de ex- partners. Zo krijgen ze allebei de ruimte om beslissen te nemen en afspraken te maken voor de toekomst.

Belang van het kind voorop

Naast het begeleiden van de ex- partners ligt mijn focus op het ouderschap. Ouderschap tijdens de scheiding maar ook ouderschap na de scheiding.

Hoewel ik als mediator neutraal en onpartijdig ben, zal ik het belang van het kind altijd voorop stellen.

Mijn streven is om de communicatie tussen ouders te optimaliseren. Vanuit deze basis kunnen ouders een ouderschapsplan opstellen welke realistisch en uitvoerbaar is.

Een mooie toekomst

Ik versterk ouders in hun rol als vader en moeder, tenslotte zijn en blijven de ouders zelf diegene die de kinderen een mooie toekomst kunnen geven!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.echtscheidinggelderland.nl/grietje-verkleij