Pagina afdrukken

Annemarie de Keijzer – Rechtbank- en Registermediator

Mijn naam is Annemarie de Keijzer. Ik ben een neutrale, vertrouwelijke en oprechte mediator die hoort, ziet en begrijpt wat je zegt, zonder hier iets van te vinden. Ik help je op weg, voor als je ‘verder’ wilt.

Mijn opleiding

Ik was een aantal jaren docent bij de Koninklijke Landmacht. Na mijn studie Bedrijfseconomie vervulde ik diverse financiële adviesfuncties bij een grote Nederlandse bankinstelling. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in problematische schuldsituaties.

Waarom mediation?

Het viel mij op dat er geregeld sprake was van een conflictsituatie waar mensen niet uitkwamen. Dit motiveerde mij om in 2016 de opleiding tot professioneel mediator te volgen en af te ronden, inclusief de accreditatie familierecht en arbeidsmediation. Mediation om ‘echt’ met mensen bezig te zijn en om een bijdrage te kunnen leveren aan (her)nieuw(d)e gesprekken tussen mensen in conflictsituaties. Om samen te ontdekken waar het mis ging en waarom.

MfN-registermediator en Rechtbankmediator

Ik ben ingeschreven in het register van de MfN (Mediators Federatie Nederland) en bij de Raad van Rechtsbijstand als rechtbankmediator. Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.echtscheidinggelderland.nl/annemarie-de-keijzer-rechtbank-en-registermediator