»

mrt 25

Bericht afdrukken

Het besluit

Het gebeurt bij uitzondering dat een relatie beëindigd wordt door u beiden op hetzelfde moment. Een van de 2 neemt het besluit. Soms door een nieuwe relatie maar ook in veel gevallen omdat “het gevoel” er niet meer is…

Vrouw overdenkt haar relatieHet lijkt wel op een brug waarbij de een het water al over is en de ander staat te wachten om de brug over steken maar nog niet kan of wil.

Blijf je staan of loop je toch mee om uiteindelijk samen over te steken. Als een van de 2 blijft staan, lijkt de brug wel langer te worden en verandert de partner die al overgestoken is in jouw ogen. Is dit ook echt zo? Of wil je zelf nog terug in de tijd en is de ander al in een nieuwe toekomst terecht gekomen?

Als je samen probeert te praten over de fase waarin je staat kun je ervoor zorgen dat er begrip blijft voor elkaar of leer je elkaars gevoelens misschien begrijpen. Het kan in ieder geval voorkomen dat er irritaties ontstaan die de hoofdrol kunnen gaan krijgen.

Samen probeer je de brug te bewandelen om in het midden van de brug even stil te staan om naar de stroming van het water te kijken.

Marinka Arends /  Echtscheiding Gelderland

Facebook Twitter LinkedIn RSS

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.echtscheidinggelderland.nl/acceptatie/het-besluit.html